top of page

Kampen om oprykning til serie 3



Desværre blev til et 4-3 nederlag i serie 4's playoff kamp, efter en god fight fra vores drenge og til trods for at vi var bagud med 2 mål kort før tid, så blev der kæmpet til det sidste. Det betyder også at den står på serie 4 igen i efteråret.

En ærgerlig afslutning på sæsonen men til standerhejsning sagde jeg at målsætning var at holde os oppe i serie 4, med tanke på hvordan det gik i efterårssæsonen, så jeg er meget tilfreds med hvordan foråret er gået. Vi havde mulighed for at gå hele vejen, vi slutter med 32 point en målscorer på 44-16 og to gode playoff kampe, desværre manglede vi måske lige det sidste held.

Der skal lyde en stor ros til hele truppen, der har været en rigtig god stemning og gejst hele sæsonen hvilket også har resulteret i en gang rigtig flot fodbold og en masse stemning i omklædningen både før og efter kamp.

Nu skal spillerne holde en velfortjent sommerferie og så håber jeg på at se alle friske og klar til at jagte den direkte oprykning i efteråret, der er ingen tvivl om at vi har holdet til det, og jeg synes dagens kamp viste vi også kan gøre os i serie 3.

Tak for opbakningen her i foråret, vi håber I alle vil støtte os mindst lige så meget i efteråret.

Tak til Prebens drenge og Idrætscenter Vendsyssel for nogle gode arrangementer, dem skal vi helt sikkert have flere af i efteråret.


God sommer til jer alle.

Mvh Troels.



286 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page