top of page

Skole, foreninger og ICV - sammen om idrætten i Vrå

I otte uger kan børnene helt gratis stifte bekendtskab med fire forskellige idrætsgrene
Af Niels Henriksen


Vrå Børne og Kultur har sammen med Vrå-Børglum Idrætsforening, Vrå Gymnastikforening, Vrå Tennisklub og Vrå Badmintonklub samt Idrætscenter Vendsyssel (ICV) indledt et unikt samarbejde, hvor børn fra 0. til 3. klasse nu får mulighed for i otte uger helt gratis at stifte bekendtskab med fire forskellige idrætsgrene. Arrangementet gentages til foråret med nye idrætsgrene.

Forenings SFO, der bakkes op af DGI og Hjørring Kommune, foregår fra uge 34 til og med uge 41.

- Skolefritidsordningen (SFO) er DGI-certificeret og stiller med pædagogisk personale, de involverede idrætsforeninger står for aktiviteterne og sørger for frivillige instruktører, mens Idrætscenter Vendsyssel stiller lokaler og rekvisitter til rådighed, forklarer Carina Bæk, der er ansat som foreningskonsulent i ICV.

SFO er et tilbud til børn fra 0. til 3. klasse, og samarbejdet henvender sig målrettet mod den aldersgruppe, plus de ukrainske børn der bor i Vrå. I alt får omkring 150 børn tilbuddet om at stifte bekendtskab med gymnastik, håndbold, badminton og volleyball de næste uger.

- Arrangementet løber af stablen mandag og torsdag fra kl. 13.30, når børnene har fået fri fra skole, og til kl. 15. Efter de otte uger får alle de børn, der har deltaget, et diplom, og så håber vi selvfølgelig, at rigtig mange børn får lyst til at gå til idræt i Vrå, smiler Carina Bæk, der forventer, at fodbold, Tennis, Basket og muligvis spejder kommer på programmet til foråret.

77 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page