top of page

Fondsmidler vækkerstor glæde i VBI

Sparekassen Danmark har senest støttet VBI Volley/Basket og VBI Fodbold med donationer


Afdelingsdirektør Lars Have, Vrå og regionsdirektør Casper Nissen Larsen, Sparekassen Danmark sammen med fodbold for VBI Fodbold, Günther Vangsted.


En af grundpillerne i Sparekassen Danmarks fundament er lokalforankring og tilstedeværelse. Værdierne kommer blandt andet til udtryk i sparekassens fonde, der har til formål at støtte lokale velgørende eller almennyttige projekter. Vrå-Børglum Idrætsforenings to afdelinger VBI Fodbold og VBI Volley/Basket har fået glæde af sparekassens lokale fokus i kraft af donationer, der har gjort en stor forskel for både spillere og ledere.

VBI Fodbold havde søgt fondsmidler til at arrangere overnatning fra torsdag til fredag i uge 29 for alle deltagerne på VBIs fodboldskole. Sparekassen Vendsyssels Fond støttede ansøgningen med 27.500 kr. og er dermed med til at føje endnu en facet til VBIs populære fodboldskole.

VBI Fodboldskole er for piger og drenge i alderen 6-16 år. Den holdes hvert år i uge 29, hvor der løber omkring 150 glade børn og 50 frivillige trænere og hjælpere rundt på Idrætscenter Vendsyssels fodboldbaner.

Foruden at have støttet med fondsmidler er Sparekassen Danmark også sponsor for fodboldskolen.


Nyt udstyr


Godt brugt udstyr der trængte til udskiftning var den konkrete baggrund for, at VBI Volley/Basket sendte an søgning afsted til Sparekassen Vendsyssels Fond om støtte til indkøb af nye materialer. Afdelingen afvikler både skole- og foreningsstævner med op mod 150 deltagere, og det slider på materiellet. Corona har også slidt på medlemstallet, og da epidemien havde sluppet sit tag i landet, stod det klart, at udstyret i VBI Volley/Basket trængte til fornyelse. Stævnerne er nemlig med til at tiltrække nye medlemmer, og derfor er udstyret vigtigt.

Sparekassen Vendsyssels Fond gav med en donation på godt 14.000 kr. en hjælpende hånd til indkøb af bl.a. nye bolde, net og andet nødvendigt materiel.Bestyrelsesmedlem i VBI Volley/Basket, Kathrine Bavnild Christiansen takker til venstre afdelingsdirektør i Vrå, Lars Have, og regionsdirektør Casper Nissen Larsen fra Sparekassen Danmark.

203 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page